Search This Blog

Tuesday, January 26, 2010

Sesi Memantapkan Ilmu KeROHUan..

Salam..
Selepas 3jam aku mencungkil ilmu dari sifu 'z' skrg tiba masa nyer tuk aku merealisasikan segala ilmu keROHUan yang aku miliki...Sebagai bahan ujian aku menjemput Tok Batin tuk menjadi mangsa kesaktian ilmu keROHUan aku ahaks...

Kelihatan Tok Batin tengah menjampi serapah umpan power yg dibeli dari sifu 'z'.

Ikan Tongsan nie takde kena mengena ngan sesi memantapkan ilmu keROHUan aku coz orang lain nyer ikan hahaha...
Yg nie baru la kitorg nyer ikan rohu...
Total ari2 4eko rohu je..Tok Batin awal2 g dah naik rohu nie, ngat tak sampai 5minit dia baling umpan dah naik seko tp seko tu je la spai ke sudah hahaha...tapi nak wat camne tula adat mancing..klu dah kaki gelama tu mane leh tuko main rohu ye tak?? kahkah...sabo Tok Batin..


Hasil haritu smua kitorg jual balik kt tokey kolam tu dapat le RM5 sorg....

P/s : Nie adalah sesi pemanas badan je...Nantikan episod seterusnyer selepas nie...


The One & Only..checkchiboo..

6 comments:

  1. beg hight serra tu nak let go tu.... brapa bleh blah tu?.... hahaha... kondotion 7/10 rasa aku.... hahaha...

    ReplyDelete
  2. leh lego mahal tu tok sentiMENTAL value tggi tu...

    ReplyDelete
  3. ko ni tok! tanya je lebih..belinya xjugak..! kat gedung checkchiboo tu punya la banyak brg, g la beli kat sana..sibuk nak beli yg org xjual..lalalalalala

    ReplyDelete
  4. tu beg aku la... tu nak tanya checiboo tu brapa market value dia bleh p.... hahaha... nak cari beg lain la ingat...

    ReplyDelete
  5. oo itu mcm ka..soli la latuk..wa talak tau itu celita..tapi kalo letak dlm G.O tu mau kena sewa tuh..lalalalala

    ReplyDelete